220 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

JPS-Kuljetus Oy Suomussalmen Jätekuljetus Oy - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kierrätystä

Jätekuljetuksen palveluita ovat roska-astioiden tyhjennys ja myynti. Jäteastiat tyhjennetään asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme arkistojesi tuhoamisen luotettavasti ja nopeasti. Tarvittaessa noudamme tuhottavan materiaalin. Vuokraamme vaihtolavat, nosturiautoamme voidaan käyttää mm. henkilönostamiseen ja rakennuspalveluihin ja suurien tavaramäärien nostamiseen.Kierrätämme rakennustarvikkeet, noudamme rakennusjätteet ja toimitamme tarvittaessa vaihtolavan rakennu
Rautasoini Oy - TAMPERE

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, romuliike, metallien jalostusta

Keräämme, lajittelemme ja jalostamme metalli- ja rautaromua teollisuuden raaka-aineeksi. Vastaanotamme myös kotitalouksien kierrätyskelpoista romua. Keräämme metalliromun sovittavalla tavalla tai vastaanotamme romun paikanpäälle tuotuna. Rautatarvikemyyntimme monipuolinen ja nopea palvelu on suunniteltu sekä yritysten että yksityisten tarpeisiin. Sahauspalvelumme ansiosta saat tavaran juuri oikean mittaisena ja halutun kokoisena eränä.Valikoimissa mm. kupari, pronssi, messinki, lyijy


Palvelu metallin kierrätys


Rantasalmen SCEL Oy - RANTASALMI

Elektroniikkaromun kierrätystä, sähköromun kierrätystä

Sähköelektroniikkaromun käsittely uusiokäyttöön. Yhtiö suunnittelee, rakentaa, myy, konsultoi ja huoltaa teknisiä ja automaattisia laitteita ja laitekokonaisuuksia sekä niihin liittyvää tietotaitoa!
Ekokymppi - Kainuun jätehuollon kuntayhtymä - KAJAANI

Jätehuoltoa

Ekokymppi on Kainuun kuntien muodostama jätehuollon organisaatio, joka vastaa toimialueellaan viranomaistehtävien lisäksi jätteen hyödyntämisestä, käsittelystä ja neuvonnasta. Kuntayhtymä on järjestänyt jäsenkuntien asukkaille ja yrityksille kattavat ja ympäristöystävälliset jätteiden vastaanottopalvelut.


Palvelu kierrätys


Joensuun Kierrätys-Kuljetus Oy - JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä

Joensuun Kierrätys - Kuljetus Oy kuljettaa kaikki yritysten uusioraaka-aineiden hyödyntämiseen sopivat keräyspaperit, -pahvit -kartongit, -lasit, -metallit ja -muovit. Joensuussa ja lähikunnissa. Ajanmukainen ja monipuolinen kuljetuskalusto ja keräysvälineet takaavat toimivan palvelun.
Lounais-Suomen Jätehuolto Oy - TURKU

Kauppakamarin jäsen

Jätehuoltoa

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy hoitaa toimialueensa kuntien jätehuoltotehtäviä. Neuvomme ja palvelemme toimialueemme asukkaita ja julkisia toimijoita kaikissa jäteasioissa. Palvelutarjontamme ja yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.


Palvelu kierrätys


Puijon Romu Oy - TOIVALA

Kierrätystä, metalliromun kierrätystä, metallijätteiden kierrätystä

Toimitamme terästeollisuudelle romua teräksen raaka-aineeksi. Kierrätystoimintoihimme ja palveluihimme kuuluvat rauta- ja teräsromu, värimetalliromu, käyttöraudat, polttoleikkaus ja vaihtolavat. Toimialueemme on koko Suomi. Olemme avoinna arkisin klo 8-16. SOITA JA KYSY LISÄÄ!


Palvelu metallin kierrätys


Purkupojat Oy - PÄLKÄNE

Kierrätystä
Rauman Seudun Ympäristöhuolto Oy - RAUMA

Jätehuoltoa, kierrätystä

Keräämme hyötykäyttöön pahvit, paperit, nestekartongit, energiajätteen sekä myös meillä on vaihtolavapalvelu. Otamme vastaan sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) lajitteluasemallamme Äyhöntie 311, Uotila keskiviikkoisin klo 12- 18. Palvelu on kuluttajille veloitukseton. Yrityksiä pyydämme ottamaan ensin yhteyttä toimistoomme, puh. 02 823 2761. Katso lisätietoa kotisivuiltamme!
Metalli ja kone välitys MJU Oy - KUHMALAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä, metalliromun kierrätystä

Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan toimineet uusiometallin ja muun materiaalin keräilyyn erikoistuneena yrityksenä. Omalla kuljetuskalustolla siirrämme lajitellut materiaalit edelleen niiden jatkojalostukseen erikoistuneille yhteistyökumppaneille. Kauttamme myös vaihtolava- ja vaihtokuutiovuokraus. Vaihtokuutioilla kierrätät helposti pienemmät rakennusjätteet. Toiminta-alueena koko Suomi. Soita ja kysy tarjous!


Palvelu uusiometallin kierrätys, kierrätystä


Tikkurilan Romu Oy - VANTAA

Metallin kierrätystä

Olemme metallien kierrätystä harjoittava yritys. Tarjoamme yrityksille, yksityisille henkilöille sekä julkiselle sektorille metallinkierrätys- ja purkupalveluja. Vastaanotamme mm. kodinkoneita ja atk-laitteita.
Uudenkaupungin Romuliike Oy - UUSIKAUPUNKI

Kierrätystä, romuliike

Ostamme kaikenlaista romua, niin rautaromua kuin jalometallia. Olemme toimineet alalla vuodesta 1969 alkaen. Teemme myös purkutöitä. Halusitpa sitten myydä tai ostaa romua, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!
Salon Seudun Ympäristöhuolto Oy - SALO

Jätehuoltoa

Salon seudun ympäristöhuolto Oy tarjoaa jätehuoltopalveluita Salon seudulle yli 35 vuoden kokemuksella. Tyhjennämme omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen jäteastiat säännöllisesti. Asiakkainamme ovat myös Salon kaupungin koulut, päiväkodit ja palvelutalot. Viikoittaisen jätehuollon ohella yrityksemme tarjoaa kierrätyspalvelua. Teemme yhteistyötä paperinkeräyksen kanssa, joten voit jättää meille myös vanhat sanomalehdet ja muut keräyspaperit. Lisäksi saat meiltä vuokrattavat vaihtolavat


Palvelu kierrätys


ML Mikon Metallijalostus Oy - MÄNTSÄLÄ

Kierrätystä

ML Mikon Metallijalostus Oy on Mäntsälässä toimiva yritys, jonka erikoisalaa on metallin kierrätys. Noudamme romumetallia ja romurautaa mistä päin Suomea tahansa. Tarjoamme myös purkupalvelut sekä roska- ja vaihtolavat niihin liittyvine palveluineen. Toimitamme keräysastiat tarpeen mukaan kippilaatikosta vaihtolavoihin. Astiavuokra sisältyy kilpailukykyisiin romumetallin ostohintoihin.


Hakusana metallin kierrätys


Cleaning & Recycling C & R Systems Oy - PÄLKÄNE

Jätehuoltoa

C & R Systems Oy on Pälkäneeltä käsin toimiva yritys, jonka asiakaskunta koostuu lähinnä teollisuuden toimijoista. Yritys palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella tarjoten nykyaikaisen ja taloudellisen ratkaisun lastuamisnesteiden kierrätyspuhdistukseen ja nesteiden palauttamiseen takaisin uusiokäyttöön nopeasti. Vastuulliset teollisuusyritykset haluavat huolehtia myös ympäristöstä ja C & R Systems Oy pyrkii järjestämään asiakkailleen helpoimman tavan nesteiden kierrätykseen tuomalla puhdistus


Hakusana kierrätys, kierrätystä lastuamisnesteen kierrätyspuhdistus, kierrätykset


Fincumet Oy - RIITIALA

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä

Yrityksen liikeideana on kupari/alumiini kaapelin mekaaninen käsittely ja muiden metallien välittäminen. Myymme myös erillaisia koneita ja laitteita.Tutustu palveluihimmme tarkemmin kotisivuillamme.


Palvelu kierrätys


Turun seudun puhdistamo Oy - TURKU

Vedenpuhdistamo, jätevesihuoltoja

Turun seudun puhdistamo Oy:n keskeisenä lähtökohtana toiminnassa on säilyttää Itämeri, arvokas saaristomme ja läheinen kaupunkiympäristö puhtaana ja mieluisana paikkana asua. Turun seudun puhdistamo Oy on kymmenen kunnan omistama jätevedenpuhdistuksen palveluntuottaja. Laitoksessa käsitellään lähes 300 000 Turun seudun asukkaan jätevedet. Lisäksi laitos käsittelee alueen teollisuuden jätevedet.


Hakusana kierrätystä